Portada Especial Espai Obert

L'Espai Obert és un projecte on col·lectius i individualitats es doten d'una infraestructura que permet treballar en els diferents àmbits per la transformació social, al mateix temps que s'intenta respondre a les necessitats de comunicació, reunió, manifestacions artístiques, lluites socials, etc.

A l'Espai Obert tenen cabuda tots aquells projectes i activitats que comparteixen els objectius expressats i el tarannà de transformació social en clau de recerca de la llibertat i de les revolucions quotidianes.



castellano

El Espacio Abierto es un proyecto donde colectivos e individualidades se dotan de una infraestructura que permite trabajar en los diferentes ámbitos para la transformación social, al tiempo que se intenta responder a las necesidades de comunicación, reunión, manifestaciones artísticas, luchas sociales, etc.

En el Espacio Abierto tienen cabida todos aquellos proyectos y actividades que comparten los objetivos expresados y el talante de transformación social en clave de búsqueda de la libertad y de las revoluciones cotidianas.

portugués

O "Espai Obert" (Espaço Aberto) é um projeto onde os coletivos e indivíduos estão estabelecendo uma infra-estrutura que permite trabalhar em diferentes áreas para a transformação social, enquanto tenta abordar as necessidades de comunicação, reuniões, manifestaçoes artísticas, lutas sociais, e assim por diante.

No "Espai Obert" pode abranger todos os projetos e atividades que compartilham os propósitos ea disposição de transformação social fundamental na busca da liberdade e da revolução cotidiana.





tèncica mixta